Ünye'de Ak Gençlik Şöleni - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Ak Gençlik Şöleni

Ünye\'de Ak Gençlik Şöleni

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı ve İlçe Gençlik Kolları’nca “Gençlik Şöleni” düzenlendi.

05.03.2014 12:59

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı ve İlçe Gençlik Kolları'nca "Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Halil Efendi Sosyal Tesisleri'nde yapılan programa AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Çamyar ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti'nin gençlere verdiği önemi vurgulayarak, "Bizim en büyük sermayemiz gençler. Bunun bilinci içerisinde gençlere yönelik projelerimizle en büyük destekçileri olacağız" dedi.

Yılmaz konuşmasında, "Genel Başkanımız 18 yaşında siyasete gençlik kollarından başladı, sonrasında da Türkiye'nin en genç başbakanlarından bir tanesi oldu. Yine aynı şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız da Türkiye'nin en genç cumhurbaşkanı unvanına sahip. Biz gençlere o kadar çok önem veriyoruz ki, Türkiye'de 30 yaş altı nüfusun toplumun yüzde 60'ını oluşturduğunun bilinci içerisindeyiz. Bizim en büyük sermayemiz siz değerli gençlerimizsiniz. Şu an büyükşehir süreci içerisindeyiz. Türkiye'nin en genç büyükşehir belediye başkan adayı olabilirim. Bizler Ordu'da en genç milletvekili sıfatını taşıdığı dönemleri yaşadık. Mustafa Hamarat, Türkiye'nin en genç milletvekillerinden birisiydi. Ben 25 yaşında il başkanı oldum, 30 yaşını bir ay geçe milletvekili oldum ve 13 yıldır bu görevi yapıyorum. Bunları neden anlatıyorum? Bizler sizlerin rol modeli olacağız, istihdam ve kültürel faaliyetler alanında da en büyük destekçiniz olacağız. Biz gençlerimizin ne istediklerini de biliyoruz, inşallah 30 Mart sonrası en güzel hizmetleri yapacağız. 30 Mart sonrası Ünyespor başta olmak üzere amatör sporlara kadar büyükşehir imkanlarıyla elimizden desteği sonuna kadar vereceğiz. Her mahalleye şehrin dokusuna uygun çim sahalar yaparak gençleri spora teşvik edeceğiz" ifadelerine yer verdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'de Ak Gençlik Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement