Ünye Kaymakamı Demir, - Son Dakika
Yerel

Ünye Kaymakamı Demir,

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, "Haydi Ünye Halk Kütüphanesi'ne kitap okumaya' diyorum ve kitap okumaya ilçe halkını davet ediyorum" dedi.

12.01.2012 18:20

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, "Haydi Ünye Halk Kütüphanesi'ne kitap okumaya' diyorum ve kitap okumaya ilçe halkını davet ediyorum" dedi.

Demir, ilçedeki kitap okuma oranını arttırmak amacıyla daha önce Ünye Müftülüğü Kütüphanesi'ne yaptığı ziyaretin ve kitap bağışının ardından, Ünye Halk Kütüphanesi'nide ziyaret etti.

İlçede en çok kitap okuyanlara çeşitli hediyeler vereceklerini belirten Demir, "Ünye halkının kültür seviyesi son derece yüksek bir ilçedir. Ünye Kaymakamlığı olarak Kütüphaneler Haftası'nda en çok kitap okuyan çocuklarımıza ve ev hanımlarına ödül vermek istiyoruz. Ev hanımlarına buzdolabı, öğrencilerimize bir spor ayakkabı ve eşofman takımı hediye edeceğiz. İlçe kütüphanemizin zenginliğinden, kitapların çeşitliliğinden memnun olduk. Ünyelilerin bu zenginlikten istifade etmesini bekliyoruz. Haydi Ünye Halk Kütüphanesi'ne kitap okumaya' diyorum ve kitap okumaya ilçe halkını davet ediyorum" dedi.

Kaymakam Demir'e İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar eşlik etti. Demir ve Akar, kütüphaneler haftasında getirilmek üzere kurum olarak 500'er adet kitap bağışı yaptıklarını da açıkladı.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Kaymakamı Demir, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement