Üreticilere Uyarı Afişi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Üreticilere Uyarı Afişi

05.08.2015 16:34

Bayramiç Ziraat Odası, üreticilerin ürünlerini dolandırıcılara kaptırmaması için köylere ve ilçe merkezine uyarı afişleri astı.

Bayramiç Ziraat Odası, üreticilerin ürünlerini dolandırıcılara kaptırmaması için köylere ve ilçe merkezine uyarı afişleri astı.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üreticilerin yıllardır iyi niyetlerinin suistimal edildiğini, bu nedenle de afiş hazırlattıklarını söyledi.

Bazı art niyetli kişilerin üreticileri dolandırdığını anlatan Pehlivan, "Yine hasat öncesi bu tür art niyetli kişilere prim verilmemesi için köylümüzü ve üreticimizi, uyarıcı afişler yaptırarak köy kahvehanelerine, meydanlara afişler astık. Dolandırıcılığı önlemek meyilli kişileri caydırmak amacı ile böyle bir girişimde bulunduk" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üreticilere Uyarı Afişi - Son Dakika


Advertisement