Urla'da Park ve Bahçe Sayısı 72'ye Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Urla'da Park ve Bahçe Sayısı 72'ye Ulaştı

Urla\'da Park ve Bahçe Sayısı 72\'ye Ulaştı

Urla Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sayesinde, Urla'da park ve bahçe sayısı 72'ye ulaştı.

15.03.2013 17:58

Urla Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sayesinde, Urla'da park ve bahçe sayısı 72'ye ulaştı.

Antik çağlardan bu yana birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Urla'nın, daha çağdaş ve düzenli bir ilçe haline gelmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Urla Belediyesi, park ve bahçe sayısını arttırdı. Urla halkının refahını sağlamak ve daha yaşanılabilir mekanlar sunmak için yapılan çalışmalar vatandaşların da memnuniyetini kazandı. Son yapılan Barış Parkı, Demokrasi Parkı, Dr. Mehmet Cağaloğlu Parkı, İçmeler Sait Aydeniz Parkı, Salih Top Parkı ile beraber toplam park alanı 122 bin 983 metrekareye ulaştı.

Baharın gelmesiyle birlikte mevcut parkların ve yeşil alanların bakımı, bitkilerin budanması ve sulanması gibi düzenlemeleri başlatan Urla Belediyesi, halkın daha estetik ve fonksiyonel rekreasyon yerleri sunmayı amaçlıyor.

Urla'da yeşil ve mavinin kucaklaştığı bir yaşam tarzını benimsediklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yeşil alan sayısını arttırdık ve arttırmaya devam ediyoruz. Sahip olduğumuz doğal güzellikleri ve kazandırdığımız yeni yeşil alanları geleceğe bırakacağımız en güzel miras olarak görüyoruz ve çalışmalarımızı bu sorumlulukla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da yapılan hizmetlere sahip çıkarak ve yeşil alanları koruyarak bizlere destek olmalarını bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'da Park ve Bahçe Sayısı 72'ye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement