Urla Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Urla Kurban Bayramını Kutladı

Urla Kurban Bayramını Kutladı

Kurban Bayramı'nın ilk günü Urla'da bayramlaşma töreni düzenlendi.

16.10.2013 11:53

Kurban Bayramı'nın ilk günü Urla'da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Urit Sosyal Etkinlikler Salonu'ndaki bayramlaşma töreninde Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı vekili Yüzbaşı Cemil Erdemir, Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Feyza Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel başta olmak üzere protokol üyeleri törene katılanları kapıda karşılayarak bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma törenine belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri üyeleri, muhtarlar ve Urlalılar katıldı. Törene katılanlara kavurma, pilav ve tatlı ikram edildi.

Urit Salonu'nda yapılan bayramlaşmanın ardından Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve cezaevini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı evlerde kalan çocuklar da bayramda unutulmadı. Çocukları bayramda ziyaretleriyle sevindiren Kaymakam Günaydın ve Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, şehit ve gazi ailelerini de ziyaret etti.

KARAOSMANOĞLU ESNAFLARLA BAYRAMLAŞTI

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, resmi bayramlaşma töreni öncesi CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bayramlaştı. Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine İzmir Milletvekili Musa Çam başta olmak üzere belediye başkan aday adayları ve parti üyeleri ilgi gösterdi.

Urlalı esnaflarla da bayramlaşan Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, bayramda birlik ve beraberlik mesajı vererek "Bayramlar, topluma umut ve sevgi veren özel günlerdir. Başta Urlalı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement