Uşak Belediye Başkanı Cahan, Esnafın Taleplerini Dinledi - Son Dakika
Yerel

Uşak Belediye Başkanı Cahan, Esnafın Taleplerini Dinledi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Meyve ve Sebze Toptancılar Halini ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi.

05.12.2014 22:35  Güncelleme: 23:24

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Meyve ve Sebze Toptancılar Hali'ni ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi.

Başkan Cahan, ziyarette yaptığı açıklamada, yeni bir soğuk hava deposu oluşturulacak olan Meyve ve Sebze Toptancılar Hali'nin fiziki ortamının iyileştirilmesi için proje hazırladıklarını, hizmet binalarının yenileceğini dile getirdi.

Cahan, "Seçim döneminde buraya gelmiş sorunları dinlemiştik. Bugün esnafımız ile birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. Bu ziyaretimizde de beklentileri yerinde dinleme imkanına sahip olduk. Hazırladığımız projeyi esnafımızla paylaştık. En kısa sürede çalışmalara başlayacağız" dedi.

- Milletvekili Güneş TOKİ projelerini değerlendirdi

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yaptığı açıklamada, il genelinde devam eden TOKİ projeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2015 yılında TOKİ tarafından Uşak ve ilçelerinde gerçekleştirilecek projelerle ilgili görüşmeleri tamamladıklarını aktaran  Güneş, gelecek yıl il genelinde dar gelirli kişiler için yeni konut projesinin başlayacağını ifade etti. Kentsel dönüşüm bölgesinde yapılan 216 dairenin hak sahiplerine teslim edildiğini aktaran Güneş, " Eşme'de 188 konutluk inşaatımız bitti, Karahallı'da da 108 konutluk proje devam ediyor. Banaz ve Sivaslı'da ön talepleri topluyoruz. En kısa sürede bu iki ilçemizde konut projelerini başlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

- Uşak Belediyesi'nden yeni park çalışması

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi 3. Rüzgar Sokak'ta park yapımı için çalışmalara başlandı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı açıklamada, bölgede iş makinelerin tesfiye çalışmalarını tamamladığını, oyun grupları ve spor aletlerinin en kısa sürede yerleştirileceği bildirdi. Kentte yeni yaşam alanları oluşturduklarını dile getiren Başkan Cahan, "Belediye olarak kentte çocukların ve ailelerinin daha çok zaman geçirebilecekleri alanların olmasını amaçlıyoruz" dedi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak Belediye Başkanı Cahan, Esnafın Taleplerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement