Uygulamalı Cankurtaran Kursu - Son Dakika
Yerel

Uygulamalı Cankurtaran Kursu

Uygulamalı Cankurtaran Kursu

Muğla bölgesinde Cankurtaran kursu düzenlemeye tek yetkili oda Ula Esnaf Odası tarafından turizm yörelerinde görevlendirilmek üzere Cankurtaran kursunun üçüncüsü tamamlandı.

18.07.2014 11:04

Muğla bölgesinde Cankurtaran kursu düzenlemeye tek yetkili oda Ula Esnaf Odası tarafından turizm yörelerinde görevlendirilmek üzere Cankurtaran kursunun üçüncüsü tamamlandı. Üç gün süren kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere belgeleri verildi.

Türkiye Sualtı Federasyonu yönetim Kurulu Üyesi TSSF/ILS Altın Cankurtaran Eğitmeni Bedri Sincar tarafından verilen kursta teorik, havuz becerisi, uygulamalı eğitim ve yazılı sınav yapıldı. Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, Cankurtaran yönetmeliği gereği yasal düzenleme getirilmesi sonucu havuz, plaj, azmak, su sporları, sitelerde bulunan havuzlar ve göl kenarlarında bulunan Tesislerde ilk yardım ve cankurtaran bulundurması zorunluluğu getirildiğini ve bu işletmelerde denetimlerin arttırılacağını söyledi. Özçelik, Cankurtaran kurslarının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ve 12 kişilik grubun oluşması durumda kursların açılacağını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uygulamalı Cankurtaran Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement