Vali Adnan Yılmaz Kadınlar Gününü Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Vali Adnan Yılmaz Kadınlar Gününü Unutmadı

Vali Adnan Yılmaz Kadınlar Gününü Unutmadı

Düzce Valisi Adnan Yılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Valilik Konferans Salonunda kentte örnek çalışmaları ile alanlarında başarılı bayanlara Şükran Belgesi ve Çiçek verdi.

08.03.2013 14:54

Düzce Valisi Adnan Yılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Valilik Konferans Salonunda kentte örnek çalışmaları ile alanlarında başarılı bayanlara Şükran Belgesi ve Çiçek verdi.

Düzce'Valisi Adnan Yılmaz; Koruyucu Aile, Gönül Elçileri Projesi, Protokol Eşleri, İş Kadınları, Belediye ve Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapan ve basın meslek dalında faaliyet gösteren bayanlara şükran belgesi ve çiçek verdi.

Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez,

tören öncesinde yaptığı açılış konuşmasında, "Başarılı örnek çalışmalarıyla ilimize değer katan siz hanımefendilere Şükran Belgesi verilmesi üzere buradayız. Hanımların ülkemize Düzce'mize çok şey kattığını düşünüyoruz. Kadınlarımızın ilimiz için çok önemli potansiyeller olduğunu biliyorum. Hanımları bu çalışmalarda ne kadar fazla tutabilirsek ne kadar katkılarını alabilirsek ilimizin çok daha çabuk gelişeceğini ve 2023 vizyonuna diğer illere örnek olacak şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Vali Yılmaz yaptığı konuşmasında, "1977 yılından beri Birleşmiş Milletlerin Genel Kurulunca kabul edilen Dünya Kadınlar Günü kutlaması için 79 yıllık geldiğimiz mesafe, kadın hakları hususunda geldiğimiz Cumhuriyetteki mesafe ortadadır. Siz her zaman bizim başımızın tacısınız, kilit taşısınız Düzce'nin önderisiniz yapıcı ve yenilikçisiniz. Lider sizsiniz. Türkiye çağ atlayacaksa ilk onun arasına girecekse sizinle girecek. Düzce Gönül Elçileri Projesinde Türkiye'de 18. Sırada bu sizlerin sayesindedir. Düzceli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Size 365 gün şükran duyuyorum. Günün anısına sizlere Şükran Belgesi ve bir demet çiçek sunuyorum. Sizin tuttuğunuz her şey yeşerir, çınar olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yılmaz törene katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü

kutlayarak şükran belgesi ve çiçek verdi.

Adnan Yılmaz, böyle bir günde şehit eşleri ve annelerini unutmadığını belirterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce genelindeki Şehit Annesi ve eşlerine şükran belgesi takdimini 8 Mart tarihinden itibaren 18 Mart Şehitler Gününe kadar yapacaklarını belirtti. Katılımcılarla Valilik önünde aile fotoğrafı çekimi ile tören sona erdi.

(AY)

08.03.2013 14: 19: 48

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Adnan Yılmaz Kadınlar Gününü Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement