Vali Ahmet Turhan Bandırma'da - Son Dakika
Yerel

Vali Ahmet Turhan Bandırma'da

Vali Ahmet Turhan Bandırma\'da

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantısı, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başkanlığında gerçekleştirildi.

10.07.2013 09:45

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantısı, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Bandırma Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, güney marmara bölgesinin bir yatırım merkezi olma konumunda olduğunu söyledi. Turhan, "Bandırma sanayi şehri olma konusunda önemli bir konuma sahip. Bu süreçte İstanbul, İzmit ve Tekirdağ'ın çevre düzen planları ile beraber sanayinin gidebileceği önemli alanlardan birisi de güney marmara oldu" dedi.

Önümüzdeki süreçte çok ciddi sanayi kuruluşlarının bölgede yatırıma başlayacağını söyleyen Vali Turhan, "Bir çoğu yatırım faaliyetlerini tamamlamak üzere. Bunun yanı sıra özel sektör tarafından Bandırma'da ikinci bir sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin talepler var. Özellikle Çolakoğlu Metalurji'nin bölgede yatırım alanı var. Bu alanda ve çevresinde özel bir organize sanayi bölgesi talebi var. Bu konu hakkında ilerleyen dönemlerde açıklamalarda bulunacağım "dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ahmet Turhan Bandırma'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement