Vali Aydın İçin Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vali Aydın İçin Veda Yemeği

Vali Aydın İçin Veda Yemeği

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Siirt Valisi Ahmet Aydın için veda yemeği verildi Aydın: "Halka sormak lazım, validen memnun musunuz? diye. Ama vatandaş memnunsa vali kalsın diyorsa, bu vali en az 4 yıl bir belediye başkanı ve milletvekili gibi kalıp çalışması lazım"

04.06.2014 14:05

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali Ahmet Aydın, "Halka sormak lazım, validen memnun musunuz? diye. Ama vatandaş memnunsa vali kalsın diyorsa, bu vali en az 4 yıl bir belediye başkanı ve milletvekili gibi kalıp çalışması lazım" dedi.

Siirt Valiliği'nce öğretmenevinde verilen veda yemeğinde konuşan Aydın, valilerin halkın oylamasıyla seçilmesi gerektiğini savundu.

Valilik süresinin en az 4-5 yıl olması gerektiğini ifade eden Aydın, şöyle dedi:

"Normalde en az 4-5 yıl olması lazım. Halka sormak lazım, validen memnun musunuz? diye. Memnun değilse hemen göndermek lazım. Ama vatandaş memnunsa vali kalsın diyorsa, bu vali en az 4 yıl bir belediye başkanı ve milletvekili gibi kalıp çalışması lazım. Çünkü bazı projeler yarım kalıyor."

Siirt'te vali yardımcısı ve vali olarak görev yaptığını aktaran Aydın, "Görev yaptığı ilde iki yıl, dört yıl olur ama sonuçta inandığımız gibi bizi buraya getiren kader de bizi başka tarafa da götürüyor" diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık da halkın görüşüne önem verilmeden Aydın'ın merkeze alındığını savunarak, Siirtlilerin Aydın'ı unutmayacağını söyledi.

Yemekte, Tillo Belediye Başkan Vekili Cemal Erken tarafından Vali Aydın'a fahri hemşehrilik beratı verildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Aydın İçin Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement