Sivas Valisi Barut, Kitap Günleri Stantlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Sivas Valisi Barut, Kitap Günleri Stantlarını İnceledi

Sivas Valisi Barut, Kitap Günleri Stantlarını İnceledi

Sivas Valisi Alim Barut, 3. Kitap Günleri stantlarında incelemelerde bulundu.

27.08.2014 11:08  Güncelleme: 11:10

Sivas Valisi Alim Barut, 3'üncü Kitap Günleri stantlarında incelemelerde bulundu.

Vali Alim Barut, Tarihi Kent Meydanı'nda 30 Ağustos-05 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3'üncü Kitap Günleri çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme gezisine Barut'un yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ile organizasyon komitesi katıldı.

Kent Meydanındaki stantları tek tek gezerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'dan bilgi alan Vali Barut, yayınevlerinin bu yıl tarihi dokuya uygun farklı stantlarda ağırlanacağını ifade etti. Kitap günleri çalışmalarının titizlik içerisinde yürütüldüğünü söyleyen Barut, "Şu aşamada yoğun çalışmamız devam etmektedir, tüm planlamamız yapıldı. Kültürel bir organizasyonun heyecanını inşallah hep beraber yaşayacağız. Her renkten yayının yer alacağı stantlara yoğun bir katılım bekliyoruz. İnşallah ilerleyen dönemde bu etkinliği daha ileri seviyeye taşıma gayreti içerisinde olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinlik hakkında da bilgi veren Barut, "Çalışmalar kapsamında kültür, eğitim, sanat-edebiyat ve çocuk alanında yayın yapan birçok yayınevi ile ulusal düzeyde en çok okunan ve programı bu tarihlerde uygun olan 20 yazar ilimize davet edildi. Katılacak olan yazarlarımız Buruciye Medresesi'nde söyleşilerini yapacaklar. Daha sonra ise yayınevi stantlarında kitaplarını imzalayacaklar. 105 yayınevi ile 100'e yakın etkinliğin planlandığı 3'üncü Kitap Günleri'ne tüm Sivaslıları davet ediyorum." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Valisi Barut, Kitap Günleri Stantlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement