Vali Deniz, İfad Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, İfad Heyetini Kabul Etti

Vali Deniz, İfad Heyetini Kabul Etti

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (İFAD) Heyetini makamında kabul etti.

22.05.2015 15:21

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (İFAD) Heyetini makamında kabul etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Tanı ile birlikte Vali Deniz'i ziyaret eden İFAD heyeti, Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu tarafından çeşitli programlar kapsamında Ardahan'da uygulanan projeleri incelemek ve sonra ki dönemlerde yatırım anlamında nelerin yapılabileceğini görmek üzere Ardahan'a geldiklerini söylediler.

İFAD programı ile Ardahan'da uygulanan projelerin durumunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Deniz, Ardahan'da tarım ve hayvancılığı geliştirerek, bölge halkının bu sektörden daha fazla gelir sağlaması için çalıştıklarını söyledi.

Vali Deniz, " Türkiye'de son yıllarda tarım alanında büyük gelişmeler yaşanıyor. Ülkemizde ileriye dönük ciddi bir potansiyel var. Bu potansiyelin daha ilerisinde bir performans göstermek için çalışıyoruz. Öncelikli amacımız, bölge halkımızın yoğun olarak yaptığı tarım ve hayvancılık alanında gelişim göstermesidir. Halkımıza bu sektörden daha fazla gelir elde etmenin yollarını öğreterek aynı zamanda göçün önüne geçmeyi hedeflemekteyiz. Bu anlamda verilen çeşitli devlet teşvikler sayesinde kısa vade içerisinde gelişim beklemekteyiz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Deniz, İfad Heyetini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement