Vali Düzgün'den Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Düzgün'den Bayram Mesajı

Vali Düzgün\'den Bayram Mesajı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün yarın kutlanacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla verdiği mesajında, bayramların önemine değinerek, vatandaşların bayramını kutladı.

03.10.2014 11:28  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün yarın kutlanacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla verdiği mesajında, bayramların önemine değinerek, vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Orhan Düzgün Kurban Bayramı dolayısıyla verdiği mesajında, "Tabi bayramlar milletimizin sosyal ve kültürel hayatında çok önemli günlerdir. Ben bu duygularla bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Herkesin bayram tadında bir gün geçirmesini diliyorum. Çünkü maalesef yakın coğrafyamızda üzücü hadiseler oluyor. Bu üzücü hadiselerinde bu bayramda son bulması için fırsat olmasını diliyorum" dedi.

Düzgün ayrıca, "Kayserili vatandaşlarımızın bayram vesilesiyle kendi yakınlarını bizzat ziyaret etmelerini, gidemezler ise de telefonla arayarak onların gönüllerini almalarını diliyorum. Tabi birinci derece yakınları ziyaret etmeye çalışmak son derece önemli. Bugün huzur ve güven içerisinde bu bayramı kutlayabiliyorsak bu toprakların bize vatan olarak kalması için canları ve malları ile fedakarlık yapmış şehitlerimizin ve gazilerimizin de büyük emeği var. Hayatta olan gazilerimize hayırlı ömürler diliyor, şehitlerimizi de rahmetle anıyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Düzgün'den Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement