Vali Elban'a Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Vali Elban'a Ziyaretler Devam Ediyor

Vali Elban\'a Ziyaretler Devam Ediyor

Bilecik Valisi Süleyman Elban’a ’Hayırlı Olsun’ ziyaretleri sürüyor.

07.09.2016 13:21

Bilecik Valisi Süleyman Elban'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri sürüyor.

Süt Birliği Başkanı Hayati Keskin, Et Birliği Başkanı Ali Ünal, Arıcılar Birliği Başkanı Saadettin Ergin, Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı Cemil İnce, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Naci Eser ve Bozüyük Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Ali Çimen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile birlikte Vali Elban'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular. Elban da birlik başkanlarından çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından Türkiye Belediyeler Birliği'nden bir heyet de Vali Süleyman Elban'a ziyaret etti. Ziyarette Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Atak, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk ile birlikte Vali Elban'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Vali Elban'ı son olarak Tüm İnşaat Müteahitleri Federasyonu (TİMFED) ziyaret etti. TİMFED Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Cafer Acar ve yönetim kurulu üyesi Fehmi Güney, Vali Elban'a yeni görevinde başarılar diledi. Vali Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Elban'a Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement