Vali Erol'dan Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Erol'dan Veda Ziyaretleri

Vali Erol\'dan Veda Ziyaretleri
14.08.2013 14:47  Güncelleme: 14:50

Konya Valiliğine atanan Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

Konya Valiliğine atanan Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) veda ziyaretinde bulundu.

Elazığ TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, veda ziyaretleri kapsamında Erol ve odanın yönetim kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Erol, Elazığ'daki hizmet dönemi içerisinde kentin ekonomik, kültürel, sosyal ve diğer bir çok alandaki çalışmalarını Elazığ TSO'nun katılımı ve destekleriyle yürüttüklerini belirtti.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ ise Erol'un kent adına çok güzel hizmetlere imza attığını vurgulayarak, "Elazığ'ın bir çok sorunu ve çözüm bekleyen konularını devletin zirvesine taşıdık. Geçmiş 5 yıla baktığımızda sayın valimizle Elazığ'ın hemen her alandaki sorunuyla ilgili bir çalışmamızın olduğunu görmekteyiz" ifadesini kullandı.

Şekerdağ, Erol'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Erol'dan Veda Ziyaretleri - Son Dakika


Advertisement