Vali Kenan Çiftçi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Vali Kenan Çiftçi Açıklaması

Vali Kenan Çiftçi Açıklaması

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, "Benchmarking 3.Ana Grup Toplantısı" yapıldı.

04.01.2013 00:33

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, "Benchmarking 3. Ana Grup Toplantısı" yapıldı.

Kütahya'nın eğitim açısından genel durumunun tespit edildiği, ülke genelinde ve iller arasında başarısını belirgin hale getirerek model bir il olmasını sağlamak amacıyla yapılacak çalışmaların yürütüldüğü "Benchmarking 3. Ana Grup Toplantısı" Gediz Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Şube Müdürü Zekeriya Ünal ve Benchmarking Ana Çember grubu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya ve ilçelerinde eğitim kalitesinin artırılması ve daha yüksek seviyelere taşınması için tüm eğitim sevdalılarından destek beklediklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Benchmarking Ana Çember grubu üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler ışığında öneri ve görüşler sunularak ilçe eğitiminin kalitesinin arttırılması için planlamalar yapıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kenan Çiftçi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement