Vali Küçük, Çalışmalara Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Vali Küçük, Çalışmalara Hayran Kaldı

Vali Küçük, Çalışmalara Hayran Kaldı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettikten sonra şehri gerzdirdi.

20.03.2014 11:32

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret ettikten sonra şehri gerzdirdi. Çalışmaları yerinde gören Vali Küçük, geziyi twitter hesabından paylaşarak, hayranlığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Vali Küçük'e makamında yaptığı ziyaretin ardından, şehri gezdirdi. Kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezen Vali Küçük, Fakıbaba'nın hizmetlerine hayran kaldı. Gezi esnasında Fakıbaba'nın Şanlıurfa'ya çok güzel hizmetler yaptığını belirten Vali İzzettin Küçük, başarılı çalışmaları nedeniyle Fakıbaba'yı tebrik etti. Kızılkoyun, Karakoyun, Samsat Meydanı, Engelliler Koordinasyon Merkezi, Mahmutoğlu Kulesi, Kent Müzesi, İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi ve Belediyenin Mutfak Müzesi'ni gezen Vali Küçük; gezdiği yerleri ve fotoğraflarını twitter hesabından duyurdu.

Geziyi değerlendiren Fakıbaba, "Sayın Valimiz ile yaklaşık 3 ile 4 saat kenti gezdik. Gezimizden çok memnun kaldı. Çalışmalarımızı ve yaptığımız hizmetlerimizi çok beğendi" dedi.

Şehir gezisinden Vali Küçük'e Fakıbaba'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Mustafa Aydın, Emin İzol ve belediyenin bazı müdürleri eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Küçük, Çalışmalara Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement