Vali Malay, Fatsalı Dostlarıyla Hasret Giderdi - Son Dakika
Yerel

Vali Malay, Fatsalı Dostlarıyla Hasret Giderdi

Vali Malay, Fatsalı Dostlarıyla Hasret Giderdi

Eski Ordu Valisi Mustafa Malay, Ordu'da görev yaptığı süre içerisinde mesaide bulunduğu Fatsalı dostlarıyla hasret giderdi.

02.02.2012 17:11

Eski Ordu Valisi Mustafa Malay, Ordu'da görev yaptığı süre içerisinde mesaide bulunduğu Fatsalı dostlarıyla hasret giderdi.

Dönemin İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Yangın'ın davetlisi olarak Ankara'ya dönüş yolunda Fatsa'ya uğrayan Merkez Valisi Mustafa Malay, eski dostlarını hasretle kucakladı ve kısa bir süre de olsa anılarını tazeledi. Dolunay Otel'de gerçekleşen ziyarette Merkez Valisi Mustafa Malay'a Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Soner Memiş ve Polis Baş Müfettişi Nihat İşli de eşlik etti. Fatsalılar adına iş adamları Rahmi Yangın, Süleyman Çürüksu, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Yaşar Ateşli ve Atıf Yüksel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, bu buluşmada hazır bulundu.

Ziyareti organize eden eski İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Yangın'a teşekkür eden Merkez Valisi Mustafa Malay, "Biz zannediyoruz ki yemek yediğimiz zaman karnımız doyuyor, uyuduğumuz zaman uykusuzluğumuz gidiyor. Bu değil aslında. En önemli ihtiyacımız dostlarla birlikte olmak. Fatsa'yı da çok daha değişmiş bir şekilde gördüm. Fatsa, ekonomi açısından da Ordu'nun en önde gelen ilçelerinden birisidir. Fatsalılar çalışkan insanlar, ben kendilerini çok takdir ediyorum. Bütün Fatsalılara en en derin ve en kalbi sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Davetini kırmayan Merkez Valisi Mustafa Malay'a teşekkür eden Rahmi Yangın ise, "Eski çalıştığımız arkadaşlarımızla bir araya gelip hasret giderdik. Bizim dostluğumuz makam dostluğu değil, mezara kadar süren dostluktur. Ben kendi dönemimde 5 vali değiştirdim ama Mustafa Malay'ın yeri bambaşkadır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Malay, Fatsalı Dostlarıyla Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement