Vali Şahin ve Başkan Aksu İlk İftarı Birlikte Açtılar - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin ve Başkan Aksu İlk İftarı Birlikte Açtılar

Vali Şahin ve Başkan Aksu İlk İftarı Birlikte Açtılar

Vali Dursun Ali Şahin Belediye Başkanlığının düzenlediği İftar yemeğine katıldı.

21.07.2012 14:00

Vali Dursun Ali Şahin Belediye Başkanlığının düzenlediği İftar yemeğine katıldı.

Giresun Belediyesi Taşbaşı Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Vali Şahin'in yanı sıra Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Belediye Başkan Başkan Yardımcıları Ömer Cinel, Orhan Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, ve vatandaşlar katıldı.

Vali Şahin," Ramazan ayının fakirlerin yüzünün güldüğü bir ay olduğunu ve bu vesileyle ilk iftarını vatandaşlarla beraber açmak istedim. Yardımlaşma ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı Ramazan ayı fakirlerin hiçbir zaman uzak kalmayı istemedikleri bir aydır. Ben bundan dolayı Başkan Kerim Aksu'ya ve iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Her zaman halkla iç içe olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Aksu, "Halkımızla beraber iftarımızı bugün Taşbaşı Sosyal Tesislerinde açtık. İftar çadırı yerine tuvaleti ve lavabosu olan bir mekanda yemek yemeği tercih ediyoruz ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İftar yemeğimiz Ramazan ayı buyunca her akşam devam edecek diyen Başkan Aksu 35.uluslararası Giresun Aksu Festivaline katılan Giresun Kardeş Şehir olarak bilinen Azerbaycan'ın Şeki Vali'si Elkhan Usubov'un, kardeşliğin göstergesi olarak gönderdiği plaketi Vali Şahin'e, takdim etti"diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin ve Başkan Aksu İlk İftarı Birlikte Açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement