Vali Şimşek, Sivaslı Hira'yı makamında ağırladı - Son Dakika
Yerel

Vali Şimşek, Sivaslı Hira'yı makamında ağırladı

Vali Şimşek, Sivaslı Hira'yı makamında ağırladı Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, hayvanlarla olan yakın dostluğuyla Heidi isimli çizgi film karakterine benzetilen 5 yaşında ki Hira'yı makamında ağırladı Sivas Valisi Dr.

21.12.2022 14:16  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Şimşek, Sivaslı Hira'yı makamında ağırladı

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, hayvanlarla olan yakın dostluğuyla Heidi isimli çizgi film karakterine benzetilen 5 yaşında ki Hira'yı makamında ağırladı

SİVAS - Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, hayvanlarla olan yakın dostluğuyla Heidi isimli çizgi film karakterine benzetilen 5 yaşında ki Hira'yı makamında ağırladı.

Sivas'ta geçtiğimiz günlerde hayvanlara olan yakınlığı konu edilerek haberi yapılan ve gündem olan, çizgi film karakteri Heidi'ye benzetilen 5 yaşındaki Hiranur, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek'in misafiri oldu.

Hira'nın Ulusal medyada yer alan haberini kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Vali Şimşek, paylaşımının altına "Hayvanları bu kadar seven, yaşadığı köyü ile çok güzel özdeşleşen Hiranur kızımı, cesur çiftçimizi tebrik ediyorum. En kısa zamanda seni misafir etmek, o güzelim doğal yumurtalardan nasiplenmek isterim" şeklinde not düşmüştü. Paylaşımın ardından Vali Şimşek Hira'yı ve ailesini makamında kabul etti. Davete eli boş gitmeyen Hira, kendi beslediği tavukların yumurtalarından, kendileri ürettikleri baldan ve yoğurttan Vali Şimşek'e hediye etti. Hediyeler için teşekkür eden Vali Şimşek ise Hiranur'a tablet ve boyama seti hediye etti. Sıcak geçen sohbet sırasında minik Hira Vali Şimşek'ten köyünde için bir çocuk parkı yapılmasını istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Vali Şimşek, en kısa zamanda köye çocuk parkı yapılacağının ve isminin Hiranur konulacağı sözünü verdi.

Baba Fatih Yıldırım, köye çocuk parkı yapılacağını ve isminin Hiranur konulacağını söyleyerek, "Davet ettiğinden dolayı Sayın Valimize çok teşekkür ederim. Güzel sohbetler geçti. Valimiz çok sıcak gönüllü birisi. Hiranur'la çok ilgilendi. Hiranur Sayın Valimizden çocuk parkı istedi. Sağ olsun sayın valimizde parkı en kısa zamanda yaptıracak. İsmini de Hiranur konulacak. Sayın Valimize Hiranur kendi tavuklarından yumurta getirdi. Bal ve yoğurt getirdi. Sayın Valimizde Hira'ya bir tablet hediye etti. Sıcak bir sohbet oldu" dedi.

Vali Şimşek, Sivaslı Hira\'yı makamında ağırladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şimşek, Sivaslı Hira'yı makamında ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement