Vali Su Gönüllere Hitap Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Su Gönüllere Hitap Etti

Vali Su Gönüllere Hitap Etti

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Aziziye Mahallesi’ni ziyaret etti.

11.02.2014 14:15

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Aziziye Mahallesi'ni ziyaret etti. Aziziye Spor Yöneticileri ile bir araya gelen Vali Su, Aziziyelilerin gönüllerine hitap etti.

Aziziye Spor Kulübü, son dönemde artan uyuşturucu kullanımı ve ölümler nedeni ile kampanya başlatarak uyuşturucuya adeta savaş açtı. Aziziye Mahallesi'nde ikamet eden ve uyuşturucu madde kullanan gençleri Aziziye Spor bünyesine alan Aziziye Spor Yönetim Kurulu üyeleri hazırladıkları projelerle Düzce Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret ederek bilgi vermişlerdi. Projeden oldukça memnun kalan Vali Su, Aziziye Mahallesi'ne ziyaret sözü verdi ve gençlerle sohbet etmek istediğini söyledi.

Vali Su, sözünü tutarak Aziziye Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Aziziyeli gençlerin ve vatandaşların katıldığı toplantıya Vali Ali İhsan Su ile birlikte Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, İl Müftüsü Selami Emen ve Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ercan Ateş katıldı.

Aziziye Spor Başkanı Murat Postoğlu yaptığı açılış konuşmasında Düzce Valisi Ali İhsan Su'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek "Desteklerinizden ve mahallemizi ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Burada çok sayıda genci kendi imkanlarımızla topluma kazandırmaya çalışıyoruz. Sizin de desteğiniz bizim için çok önemli. Bu hem Düzce'mize hem de ülkemize örnek olacaktır" dedi.

Vali Ali İhsan Su ise her şeyin başında sağlık olduğunu ifade ederek "Sağlığı 1 olarak hesaplayın. Ardından bunun yanına arabanız var deyin bir sıfır ekleyin, evim var deyin bir sıfır daha ekleyin. Buna benzer onlarca sıfır ekleyin. Sayınız bir milyona ulaşsın. Ancak başta ki 1'i çıkardığınızda geriye sıfır kaldı. Yani sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz. Her şeyin başı sağlıktır" dedi.

Vali Su daha sonra anlattığı hikayelerle ve okuduğu şiirlerle hem yaşamın önemine hem de sağlığın önemine dikkat çekti. Konuşmanın ardından Aziziyeli vatandaşlar Vali Su'ya merak ettikleri konular hakkında sorular sordular. Aziziyeli vatandaşların gönüllerine hitap eden Vali Su sohbetin ardından mahalleden ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Su Gönüllere Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement