Vali Yılmaz'dan Dumlupınar'da... - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz'dan Dumlupınar'da...

Vali Yılmaz\'dan Dumlupınar\'da...

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ilçe ziyaretleri kapsamında Dumlupınar ilçesinde incelemelerde bulundu.

25.07.2013 12:45

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ilçe ziyaretleri kapsamında Dumlupınar ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, ilçede bulunan şehitliği, anıtları ve kamu kurumlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.

Dumlupınar ilçe ziyaretine ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Yılmaz, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Sercan Gökdemir'den bilgiler aldı. Kaymakam Gökdemir yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yılmaz'a brifing verdi.

Belediye Başkanı Derviş Kavak'ı da makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, ilçede belediye Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kavak, ziyaret sonrasında Vali Şerif Yılmaz'a temsilen ilçenin anahtarını teslim etti.

Dumlupınar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Teşkilatını da ziyaret eden Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Özay Coşkun'dan Jandarma bölgesi asayiş durumu hakkında, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret esnasında da İlçe Emniyet amiri Mustafa Çakır'dan Emniyet sorumluluk bölgesindeki asayiş durumu hakkında brifing alarak denetleme defterlerini imzaladı.

Kurum ziyaretlerinin ardından Dumlupınar Şehitliği, Kurtuluş Parkı, Dumlupınar Müzesi ve Atatürk Karargah evini de ziyaret eden Vali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Kaymakam Sercan Gökdemir ve Dumlupınar Belediye Başkanı Derviş Kavak'tan bilgiler aldı.

Yılmaz, Dumlupınar ilçe merkezinde bulunan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Başkomutan Milli Parklar Müdürlüğü Dumlupınar Müzesinde bulunan Kurtuluş Savaşına ait çeşitli silah, kılıç gibi malzemeler ile o günleri yansıtan fotoğraflar ve eserleri inceleyerek Milli Parklar Müdür Yardımcısı İhsan Kırgız'dan bilgiler aldı. Atatürk Karargah evini de gezerek incelemelerde bulundan Yılmaz, Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepe Çalköy beldesinde bulunan anıtları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Şerif Yılmaz tarafından yapılan inceleme gezisine Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, Dumlupınar Kaymakamı Sercan Gökdemir, Dumlupınar Belediye Başkanı Derviş Kavak, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, daire müdürleri ve Dumlupınar il genel meclis üyeleri katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz'dan Dumlupınar'da... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement