Van'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Van'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

05.10.2012 17:46

Van'da depremde hasar gören Emniyet Müdürlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü binaları kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Van'da depremde hasar gören Emniyet Müdürlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü binaları kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun gereğince il genelinde, hasarlı ve risk taşıyan kamu binalarının yıkımına başlandı.

İlk olarak depremde hasar gördüğü için kullanılmayan İller Bankası Bölge Müdürlüğü hizmet binası ile lojmanlara kepçe vuruldu.

Yıkımı gerçekleştiren firma yetkilileri daha sonra Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımına başladı. Çevresinde yerleşim yerleri olduğu için yıkımlar iş makineleriyle kontrollü olarak gerçekleştirildi.

Kentte belirlenen hasarlı kamu binalarının yıkımına devam edileceği bildirildi

Muhabir: Necat Hasar/ Yahya Öylek

Yayıncı: Erdem Gültekin - VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement