Vartolu Öğrencilerden Suriyeliler İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Vartolu Öğrencilerden Suriyeliler İçin Yardım Kampanyası

Vartolu Öğrencilerden Suriyeliler İçin Yardım Kampanyası

Muş’un Varto ilçesinde Suriyeliler için yardım kampanyası düzenleyen öğrenciler, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin’i makamında ziyaret ettiler.

07.01.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesinde Suriyeliler için yardım kampanyası düzenleyen öğrenciler, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret ettiler.

Varto ilçesinde Suriyeliler için 'Sn Üşürken Ben Uyuyamam' yardım kampanyası düzenleyen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknoloji öğrencileri, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret etti. Varto ilçesinde çok anlamlı bir kampanya başlattıkları ve kendilerinin bir TIR malzeme toplama gayretleri içerisinde olan öğrencilerden Feryat Tan, Uğur Çınar ve Cihan Aydemir'e yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "İlçemizin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Bilişim Teknoloji Bölümü öğrencilerinin Suriyeli insanlarımız için başlattıkları 'sen Üşürken Ben Uyuyamam' yardım kampanyasını duyduğumda çok duygulandım. Öğrencilerimizin bu yardım kampanyasına ilçe kaymakamlığı olarak maddi ve manevi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışmaktayız. Öğrencilerimiz Suriyeli insanlarımız için mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, atkı bere ve battaniye gibi kışın kullanılabilecek olan gerekli malzemeleri toplamaktadırlar. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olduklarını biliyoruz. Duymayan vatandaşlarımızda bu öğrencilerimize gerekli desteği vermelerini istiyoruz. Öğrencilerimizin yapmış oldukları bu kampanya hakkında gerekli yardımı bizde vereceğiz, kendilerine bu konuda teşekkür ederim" dedi.

Öğrenciler adına açıklama yapan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Feryat Tan ise, "Sosyal yardımlaşma kapsamında kışın soğuk ve çetin şartlar altında ülkemizde yaşayan Suriyeli vatandaşların giysi ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası düzenledik. Halkımızın bu kampanyamıza desteklerini bekliyoruz. Bize her konuda desteğini esirgemeyen başta Kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin'e ve emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vartolu Öğrencilerden Suriyeliler İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement