Vekil Uslu Akçakale'de - Son Dakika
Yerel

Vekil Uslu Akçakale'de

Vekil Uslu Akçakale\'de

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu yerel seçimler öncesi Akçakale ilçesinde bir takım temaslarda bulundu.

26.02.2014 11:28

AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdulhakim Ayhan'a destek için geldiği Akçakale'de çok sayıda partilisi tarafından karşılandı. Akçakale Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Türkiye Grubu Başkanı AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu'yu Akçakale ilçe girişinde yaklaşık 3 bin kişilik vatandaş grubu tarafından karşıladı.

Milletvekili Uslu mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan'a destek amaçlı Akçakale'ye bağlı Acı kuyu, Düzce Zürrek, Akdiken ve Büyük Taş köylerine giderek kendisini bekleyen halka hitap etti. Daha sonra Milletvekili Karahan Uslu'ya davetli olduğu Acı Kuyu köyünde bayanlar yöresel kıyafet giydirdi.

'AKÇAKALE'Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ'
Köydeki düğüne katılan Uslu yaptığı açıklamada, "Bizim için çok değerli olan Akçakale bu güne kadar AK Partiye hep destek veren, hiç yalnız bırakmayan geçtiğimiz 2011'den bu yana yaptığımız hizmetlerle de bizleri yalnız bırakmayan Akçakaleli hemşerilerimize bizlerin de hizmet kalitesi ile karşılığını verdiğimizi düşünüyorum. İnşallah 30 Mart'tan sonra milletimizin desteğiyle çık daha önemli çok daha gelişmiş bir Akçakale'yi birlikte inşa edeceğimiz bir evreye ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu çerçevede hem düğünümüzden gelen davete icabet edip hem de belediye başkan adayımızla AK Partinin sesini, sözünü politikalarını 2014 sonrasına dair üreteceği Akçakale'yi yerinde anlatabilmek adına buradayız ve burada olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vekil Uslu Akçakale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement