Vergi Dairesi'nden Manisa Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi'nden Manisa Tso'ya Ziyaret

Vergi Dairesi\'nden Manisa Tso\'ya Ziyaret

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, 24.Vergi Haftası nedeniyle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun'u ziyaret etti.

25.02.2013 20:26

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, 24. Vergi Haftası nedeniyle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun'u ziyaret etti.

Ziyarete Manisa TSO Başkan yardımcısı Yaşar Coşkun ve Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan'ın yanı sıra Manisa TSO Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet İgun, Çetin Güngör, Manisa TSO Başkan Danışmanı Güvenç Özer, Vergi Dairesi Müdürleri Tuncay Tekin, Ercan Yazar ve Nurettin Karataş katıldı. 24. Vergi Haftasının kutladıklarını ifade eden Manisa Vergi Dairesi Başkanı Çakan, "Bu hafta kapsamında bizim yıl içerisinde yapmış olduğumuz vergiye ilişkin işlemlerin dışında daha çok sosyal projeler, ziyaretler, çocuklarımıza verginin anlatılması anlamında etkinliklerimiz olacak. Çalışanlarımızın oluşturduğu bir koromuz var. Koromuzun konseri ve vergi ödül törenimizi gerçekleştireceğiz. Okullarımızı ve üniversitemizde değişik aktivitelerimiz olacak. Bu haftamızı dolu dolu geçireceğiz. Hedefimiz çalışanlarımızla beraber en iyi vergi hizmetini sunmak. Etrafımıza baktığımızda devletin güçlü olduğu ülkeler vergilerin rahat toplanabildiği ülkelerdir. Bu nedenle günümüzde bir çok ülke batma safhasında. Tabi ister istemez krizler bizleri de etkiliyor. Bunun için bizde bu hafta yaptığımız ziyaretlerde vergilerin ödenmesinin çok önemli olduğuna değinerek halkımızı bilinçlendiriyoruz" dedi.

Çakan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Coşkun, " Vergi dairesi ile işbirliğimiz geçmişte olduğu gibi gelecekte de sürdüreceğiz. Sizlerle beraber çalışmaktan dolayı çok memnunuz. Verginin ödenmesinin çok önemli olduğu bilincindeyiz. Türkiye de vergi toplamada çok önemli bir yerde olduğunuzu biliyoruz. Vergi ödeyen insanların vatandaşlık bilincinin üst sıralarda olması bizi de memnun ediyor. Sizlerinde ifade ettiği gibi, Türkiye de krizden etkilenen ülkelerden biri. Ama her şeye rağmen Türk ekonomisinin ayakta durması, kamunun ödemelerinde herhangi bir sıkıntının yaşanmaması bizlerin rahat soluk alıp vermesini sağlıyor" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi'nden Manisa Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement