Veysel Sarı Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Veysel Sarı Güven Tazeledi

Veysel Sarı Güven Tazeledi

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, odanın genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken, odanın ismi “Mersin Kamyon, Kamyonet, Otobüs, Otomobil ve Şoförler Esnaf Odası” olarak değiştirildi.

09.01.2014 09:59

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, odanın genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken, odanın ismi "Mersin Kamyon, Kamyonet, Otobüs, Otomobil ve Şoförler Esnaf Odası" olarak değiştirildi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu, odanın konferans salonunda yapıldı. Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Ticaret İl Müdürü Mahmut Zeybek ve 2 bini aşkın üye katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda, Divan Başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu hukuk baş müşaviri Hüseyin Cahit Yıldırım yaptı.

Genel kurulda konuşan Oda Başkanı Veysel Sarı, üyelere 4 yılda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yaşanan sıkıntıları da aktaran Sarı, sık sık değişen yasa ve yönetmenliklerin hızına yetişemediklerini, buna rağmen kamyon, kamyonet, otobüs, otomobil ve şoför esnafının sorunlarına çözüm üretebilmek için Ankara'da federasyonla işbirliği içinde yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Odanın, Mersin'in en büyük meslek odası olma özelliğine sahip olduğunun altını çizen Sarı, "Bu büyüklüğümüzü oluşturan siz üyelerimizin bu samimi desteği sürdüğü sürece başaramayacağımız iş yok" dedi.

Odanın isminin "Mersin Kamyon, Kamyonet, Otobüs, Otomobil ve Şoförler Esnaf Odası" olarak değiştirilmesine de karar verilen genel kurulda yapılan seçimde, Veysel Sarı tüm üyelerin oyunu alarak 4 yıllığına tekrar başkan seçildi.

Sarı, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, "Mersin'e kazandırdığımız bu bina sizin ikinci yuvanız, tüm sorunlarınızın çözüm adresidir. Bende sizler için canını bile feda etmekten çekinmeyeceğine söz veren bir kardeşiniz olarak her zaman hizmetinizdeyim" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veysel Sarı Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement