Viranşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Viranşehir\'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıl dönümü coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

30.08.2015 17:19

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. Yıl dönümü coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

Viranşehir'de Zafer Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tebriklerin kabulüne geçildi.

Kutlama Törenine, Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Veli Hakan Değer, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör, İlçe Belediye Başkan Vekili İsa Misafirci, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Beyhan Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Dr Siraç Yolcu, Hastane başhekimi Dr İlhan Erkan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, kurum amirleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul eden Citer, misafirlerle yakından ilgilendi. Gazilerle sıcak ve samimi sohbet sürdüren Citer, törene katılanlara teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement