Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 20 yıl önce il olan Yalova'nın modern bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini bildirdi.

05.06.2015 15:26

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 20 yıl önce il olan Yalova'nın modern bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini bildirdi.

Salman, yaptığı açıklamada Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Yalova'nın ekonomik, sosyal yatırımlar ile bugünkü kent kimliğinin oluşmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Yalova'nın projelerle Türkiye'nin örnek şehirleri arasında yer almasına çalıştıklarını belirten Salman, "20 yıl önce kurulan Yalovamız modern kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hemşehrilerime mutlu bir gelecek hazırlama adına, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız ve kanaat önderlerimizle birlikte el ele vererek gelecek vizyonu çizme yolunda her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Özel çocukların mezuniyet töreni

Yalova İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi yıl sonu mezuniyet töreni düzenledi.

Okul müdürü Ahmet Gülbahar, burada yaptığı konuşmada okulda engelli çocuklara yönelik eğitim verdiklerini söyledi.

Yıl sonu dolayısıyla tören düzenlediklerini belirten Gülbahar, "Mezuniyet törenimizde öğrencilerimiz bir yıl boyunca öğrendikleri çalışmaları burada sergilediler. Öğrencilerimiz engelli olmalarına rağmen hepside birbirinden başarılıdır. Biz burada hep birlikte bir yılı da geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler tören kapsamında şarkılar söyledi ve oyunlar oynadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement