Daha önce haber sitemizde yer alan "Bu tehlikeyi gören yok mu?" haberi üzerine harekete geçen görevliler, petrol tankları yakınında bulunan ve hasadı yapılan mısırdan arta kalan sapları biçerek tehlikeyi önlediler.
Hasankeyf yolu üzerindeki Sanayi Sitesinin arkasında bulunan bir çok şirkete ait petrol tanklarının hemen dibinde bulunan onlarca dönüm arazide mısır ekimi yapılmış ve hasat yapıldıktan sonra saplar öylece bırakılmıştı.
Basının gündeme getirdiği bu tehlikenin önlenmesi amacıyla yetkililere çağrıda bulunurken haberimizin yayınlandığı gün mısır tarlasının biçildiği ve tehlikenin önlendiği görüldü. Petrol tankları yakınında bulunan işyerleri ile konut sahipleri gazetemizi arayarak duyarlılığımızdan dolayı teşekkür ettiler.
Son Dakika › Yerel › Yangın Tehlikesi Önlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?