Yardımsevenler Derneği'nden Ünver'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Yardımsevenler Derneği'nden Ünver'e Plaket

Yardımsevenler Derneği\'nden Ünver\'e Plaket

Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

18.03.2013 10:08  Güncelleme: 10:55

Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay, beraberindeki yönetim kurulu üyeli kadınlarla birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret ederek, Ünver'e,derneğin teşekkür plaketini takdim etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ünver, sivil toplum örgütlerinin etkin hizmet ulaştırma konusunda Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yardımcı olmayı temel bir çalışma yöntemi olarak değerlendirdiklerini söyledi. Sivil toplum örgütlerinin daha güçlü halde hizmet yürütmelerinin daha güçlü toplumsal yapının oluşmasında önemli bir kazanç olacağı düşünceni paylaştığını aktaran Ünver, özellikle dar gelirli vatandaşların yüksek öğretim çağındaki çocuklarına ciddi fedakarlık göstererek katkı sağlamayı ana hedef olarak belirleyen Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay ve yönetim kurulu ile birlikte, dernekte gönüllü olarak çalışanlara teşekkür etti.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay'da, yıllardan beri yardıma muhtaç ailelere maddi i anlamda katkı sunmayı ana çalışma ilkesi olarak belirledikleri derneğe, her zaman yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanı Ünver'e teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bay, daha sonra Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanlığının teşekkür plaketini, Ünver'e takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardımsevenler Derneği'nden Ünver'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement