Burdur Valisi Süleyman Tapsız'ın eşi Ayşe Tapsız ile Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın eşi Şevkiye Akkaya, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.
Ziyarete Ayşe Tapsız ile Şevkiye Akkaya'nın yanı sıra Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Mustafa Saatcı'nın eşi Sevgi Saatcı, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'ın eşi Mebruke Aydoğan da yer aldı.
Ayşe Tapsız, ziyarette yaptığı konuşmada, farkındalık oluşturmak amacıyla yaşlıları ziyaret ettiklerini kaydetti. Tapsız, yaşlılarla sohbet ettiklerini ve gönüllerini almak istediklerini kaydederek, Burdurlular'ın huzurevini daha sık ziyaret etmesini istedi. Tapsız, "Buradakilerle ilgilenmezsek kendi geleceğimizi kurtaramayız. Yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız ki yarın bize de birileri sahip çıksın" dedi.
Şevkiye Akkaya ise huzurevini belirli aralıklarla ziyaret ettiklerini belirterek, "Yaşlılar Haftası nedeniyle böyle bir organizasyon yaptık. Huzurevinde kalan herkesin ellerini öpüyorum" diye konuştu.
Daha sonra ziyaretçiler, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ettiler.
- BURDUR
Son Dakika › Yerel › Yaşlılar Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.