Yavuzeli'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Yavuzeli'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

Yavuzeli\'nde 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. Yıl dönümü Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Konferans Salonunda coşkuyla kutlandı.

19.05.2016 18:42

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. Yıl dönümü Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Konferans Salonunda coşkuyla kutlandı.

Yavuzeli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Kaplan tarafından, Yavuzeli İmam Hatip Ortaokulu Bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Rumkale Konferans Salonu'nda devam etti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Garnizon Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Nedim Siverekli, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, İlçe Emniyet Amiri Murat Metin Odabaşı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Sağlı Grup Başkanı Deniz Aydın Ceylan, İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Şehit Ali Çiftçi, Çok Programlı Anadolu Lisesi Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Miraç yaptı. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mikail Özdemir, Gençliğin Ata'ya cevabını ise Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri okudu. 'Sakarya Türküsü adlı şiirini Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Ayşe Gül Karabağ ve Ayşe Karabağ, Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Onur Duman'ın hazırladığı "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili slayt gösterisi izlendi. Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Seher Yılmaz Bayrak adlı şiiri, Ayşe Fatma Özen, Bir gemi yanaştı Samsun'a adlı şiiri, Emine Genç, Bandırma Vapuru adlı şiiri, Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Ebru Küçükedirne, Elif olmak Mehmet olmaktır mesele adlı şiirini okudu. Yavuzeli İlçesinde yapılan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tüm katılımcılarla İlçe Kaymakamı Yavuz hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzeli'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement