Yaz Kur'an Kurslarında Trafik Bilinci - Son Dakika
Yerel

Yaz Kur'an Kurslarında Trafik Bilinci

Yaz Kur\'an Kurslarında Trafik Bilinci

Sinop Müftülüğü bünyesinde yaz kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik trafik eğitim seminerlerine Saray Mescidi'nde başlandı.

04.08.2014 16:38

Sinop Müftülüğü bünyesinde yaz kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik trafik eğitim seminerlerine Saray Mescidi'nde başlandı.

Sinop İl Müftülüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu ekiplerce hazırlanan sunumlar, çizgi filmler ve soru cevap bölümlerinden oluşmakta. Yaklaşık 45 dakika devam eden sunumu gerçekleştiren trafik polis memuru Engin Şen, alınacak önlemlerle kazaların önüne geçebileceğini vurguladı. Şen, öğrencilerden, ailelerine emniyet kemeri takma ve trafik işaretlerine uymaları yönünde hatırlatmalarda bulunmalarını da istedi.

Cami imam hatibi Muhammet Başoğlu yaptığı açıklamada, "Haksız yere bir ölümüne sebep olmanın bütün insanları öldürmüş kadar büyük bir suç olduğunu ifade ediyor bizlere Kur'an-ı Kerim. Böylesine bir sorumluluğu kimse üzerine almak istemez. Kulluk, bizi sadece ibadetlerde bağlamaz yahut camiye sıkıştırılabilecek kadar basite indirgemez. İyi bir Müslüman; iyi bir komşu, iyi bir baba, sorumluluklarını yerine getiren, kurallara uyan bir şoför olmalıdır" diye konuştu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kur'an Kurslarında Trafik Bilinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement