Yeni Atanan Müdürlere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeni Atanan Müdürlere Ziyaret

Yeni Atanan Müdürlere Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili Ahmet Eldiven ve Başkan Yardımcısı Ercan Mercan, kente yeni atanan il müdürlerini ziyaret etti.

07.03.2013 14:37

AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili Ahmet Eldiven ve Başkan Yardımcısı Ercan Mercan, kente yeni atanan il müdürlerini ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Eldiven ve Başkan Yardımcısı Ercan Mercan, yeni atanan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan'ı makamlarında ziyaret etti.

Devletin çeşitli kademelerindeki yöneticilerin vizyon ve bakış açılarının bir ilin gelişmesinde önemli olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Eldiven, hükümetin kısa zamanda büyük mesafe almak için bürokratlara önem verdiğini kaydetti. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Ahmet Eldiven, "Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Kütahya'mız hizmet edilmeye layık ve çok sayıda tarım potansiyelini barındıran bir yer. Sizin de ayağınızın tozuyla ilçe ziyaretleri yaptığınızı ve ilimizi tanımak için büyük çaba sarf ettiğinizi görüyoruz. Bu ilimiz için sevindirici" dedi.

"ÜRETİCİNİN AYAĞINA GİDECEĞİZ"

Başkan Yardımcısı Ercan Mercan da, hükümetin son yıllarda her alanda olduğu gibi ciddi bir tarım politikası uyguladığına dikkat çekerek, "Bu alanda ciddi potansiyel barındıran ülkemizin hak ettiği yere gelmesi adına çiftçimize ve üreticimize çok sayıda destek veriliyor. İl müdürlükleri yapılan hizmetlerin halkımıza ulaştırılması ve denetlenmesi konusunda büyük bir görev ifa ediyorlar. İlimize vereceğiniz güzel hizmetlerde kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçe gezilerimiz kapsamında, geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlayan köylü vatandaşlarımızla da bir araya gelme, onları dinleme ve taleplerini değerlendirme imkanı bulduk. Bakanlığımızın ciddi projeleri ve yatırımları var. Biz de bunu vatandaşımıza ulaştırmanın gayreti içindeyiz" şeklinde konuştu.

"SEVGİ VE SAYGIYI HİÇ KAYBETMEMEMİZ GEREKEN BİR KURUMDAYIM"

Parti yöneticileri, görevine yeni başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan'ı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Düzce'den atanan Turan'a da başarılar dileyen Ahmet Eldiven, toplumun temel çekirdek yapısının aile olduğuna işaret ederek, "Bir kamu kurumunun yöneticisi olmaktan öte, son derece önemli ve kutsal bir göreviniz var. İlimiz insanı son derece kadirşinas ve vefalıdır. Görev alanınız içinde yer alması yönüyle, toplumun her yaştan kesimine hizmet veriyorsunuz. Son derece hassas olan bu görevinizde ve yapacağınız hizmetlerde başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Eldiven'in görüşlerine katılan Ercan Mercan da, hükümetin; adı üzerinde aile ve sosyal politikalar noktasında reform niteliğinde değişiklikler yaptığına işaret ederek, hizmetlerin devam edeceğini ve Kütahya'nın da bundan azami ölçüde faydalanması için siyasi anlamda çalışacaklarını dile getirdi.

Yeni atanan İl Müdürü Ömer Turan ise, henüz Kütahya'yı yeni tanıdığını ve buraya atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret için Eldiven ve Mercan'a teşekkür eden Turan, "Her zaman sabırlı olmamızı gerektiren ve sevgiyle saygıyı hiçbir zaman kaybetmememiz gereken bir kurumda görevliyiz. Devletimizin sağladığı imkanlar ölçüsünde elimizden gelenin fazlasını yapmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

(EFE)

07.03.2013 14: 16: 24

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Atanan Müdürlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement