Yenimahalle Belediyesinde Transfer Atağı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesinde Transfer Atağı

Yenimahalle Belediyesinde Transfer Atağı

Bayanlar Hentbol Süper Liginin güçlü ekiplerinden Yenimahalle Belediyesinde yeni sezon için transfer çalışmaları başladı.

06.06.2014 11:57  Güncelleme: 12:04

İLKNUR ÇETİNBAŞ - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin güçlü ekiplerinden Yenimahalle Belediyesi'nde yeni sezon için transfer çalışmaları başladı.

Geride kalan sezonda Süper Lig play-off final serisinde Muratpaşa Belediyesi'ne 3-1 yenilerek şampiyonluğu kaçıran Başkent ekibi, 3 yabancı oyuncuyla anlaştı.

Yenimahalle Belediyesi Antrenörü Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl çok iyi bir sezon geçirdiklerini, ancak şampiyonluğu elde edemediklerini hatırlatarak, "Yeni sezon için de şampiyonluk hedefimiz değişmedi. Hazırlıklarımıza başladık. Oldukça kuvvetli 3 yeni oyuncu ile anlaştık" dedi.

Makedonya takımı Vardar'dan Sırp Marina Dmitroviç, Azerbaycan Milli Takımı kaptanı Marina Tankaskaya ve Ukraynalı Kateryna Chumak'ı kadrolarına kattıklarını anlatan Eler, şöyle devam etti:

"Marina Dmitroviç, 1985 doğumlu ve 1 metre 85 santimetre boyunda. Sağ oyun kurucu olan Dmitroviç, son Avrupa ve dünya şampiyonalarında Sırbistan Milli Takımı ile katıldı. 51 kez milli formayı giydi. 2013 yılının dünya ikincisi olan takımda da sağ oyun kurucu olarak yer aldı. Ayrıca bu sezon Vardar takımı ile Avrupa Şampiyonlar Ligi 3'üncülüğüne ulaştı. Rus asıllı Azerbaycan vatandaşı olan orta oyun kurucu Marina Tankaskaya ise 1983 doğumlu ve 1 metre 77 santimetre boyunda. Azerbaycan Milli Takımı'nın kaptanlığını yapıyor. Ukraynalı Chumak'ı Muratpaşa Belediyesi'nden aldık. Sağ kanat oyuncusu Chumak, 1988 doğumlu ve 1 metre 75 santimetre boyunda. Ukrayna Salon ve Plaj Milli Takımları'nda forma giyiyor."

Eler, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Geçen yılki kadromuzun büyük bölümünden memnunduk. Bu yıl belki bir iki mevkiiye daha takviye yapmamız gerekebilir. Çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde sözlerini tamamladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesinde Transfer Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement