Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mısırlıoğlu: "İnşallah 31 Mart sabahı Bolu’da bir değişim olacak ve vatandaşlarımız rahat nefes alacaktır"

06.02.2014 18:01

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "İnşallah 31 Mart sabahı Bolu'da bir değişim olacak ve vatandaşlarımız rahat nefes alacaktır" dedi.

Seçim çalışmalarını CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve beraberindeki partililerle Beşkavaklar Mahallesi'nde sürdüren Mısırlıoğlu, partisinin her zaman Beşkavaklar Mahallesi'nden yüksek oy aldığını söyledi.

"Beşkavaklar Mahallesi sakinleri ağırlıklı olarak CHP'ye oy veren seçmenden oluşuyor" diyen Mısırlıoğlu, bu nedenle son bir yıla kadar mahalleye hizmet gelmediğini öne sürdü.

Mısırlıoğlu, mahalledeki asfalt çalışmalarının, muhtarlık binasının ve çocuk parkının kısa zaman önce tamamlandığını dile getirerek, "Bunun haricinde 10 yıl içinde bir çalışma yapılmadığını görüyoruz. Beşkavaklar sakinlerimiz, özellikle Nejdet Gören dönemini çok iyi hatırlar. Nejdet Gören döneminde bu mahalleye birçok hizmet yapılmıştır. Tabii ki Beşkavaklar Mahallesi sakinlerimiz neyin ne olduğunu ve bugüne kadar yapılan ayrımı çok iyi biliyor" şeklinde konuştu.

Bolu'nun birçok mahallesinde bu dönem kendilerine yönelik büyük teveccüh olduğunu aktaran Mısırlıoğlu, "Seçimi almayı oldukça yakın görünüyoruz. İnşallah 31 Mart sabahı Bolu'da bir değişim olacak ve vatandaşlarımız rahat nefes alacaktır" ifadesini kullandı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement