Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral, Side Pazarında esnafı ziyaret etti.

10.02.2014 17:35

Saadet Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral, İlçe başkanı İbrahim Maslak partililerle birlikte Side Pazarında esnafı ziyaret etti. Pazarcı esnafının dert ve sıkıntılarını dinleyen Demiral, milli görüş belediyeciliği ile hem vatandaşların hem de pazarcı esnafının rahat edeceğini söyledi.

Milli görüş belediyecilik anlayışın Türkiye'de örnek olduğunu ve yeterince tecrübeye sahip olduklarını kaydeden Demiral, şöyle konuştu:

"Türkiye belediyeciliği ilk Refah Partisi hizmetleri sayesinde gördü. İktidar partisi olmamasına rağmen hizmetleriyle bir çığır açtı. Yıllardır vatandaşlarımızın milli görüş belediyecilik anlayışı ve hizmetini özlediğini görüyoruz. Önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerinde inşallah halkımız teveccüh göstererek milli görüşü yani Saadet Partimizi önce yerelde sonra da genelde iktidara taşıyacaktır. Bizler de 'halka hizmet hakka hizmet' düsturuyla efsane hizmetleri yeniden yapacağız. Eskiden olduğu gibi yeniden hizmetlerde bir çığır açacağız."

Manavgat'ta pazarcı esnafının yıllardır büyük sıkıntılar çektiğini dile getiren Demiral, "İnşallah turizm şehri Manavgat'a yakışır modern pazar yerleri yaparak hem vatandaşlarımız hem de pazarcı esnafımız rahat edecek" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement