Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Tavşanlı ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

11.02.2014 18:20

AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplantıda, yerel seçimlerin, Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

İktidarlarının şimdiye kadar yaptıklarını toplumun çok iyi gördüğünü belirten Kavuncu, "İnşallah artık bu kötü oyunların oynandığı rantlara son vermek için buradayız. Burada kalmaya da devam etmek istiyoruz. Öncelerde yaşanan bütün olaylar hep işlerin yokuşa sürülmesi, gelişmesi noktasında gücü olan Türkiye'nin dış kuvvetler tarafından yönetilmesi olmuştur. Bizlerde buna son vermek adına buralardayız" diye konuştu.

Tavşanlı Belediye Başkan adayı Mustafa Güler de ilçede "şehirleşme" hedefiyle başlattıkları çalışmalarda önemli mesafeler aldıklarını dile getirdi.

Halkın teveccüh göstererek, yeniden başkan seçmesi halinde, daha büyük projelere imza atacağını ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"Tavşanlı'nın örnek bir kent olacak. Kanalizasyon arıtma tesisi, içme suyu projeleri hazırladık. Organize Sanayi Bölgesi'nin büyütülmesi için de 500 bin metrekarelik bir alanı bedelsiz aldık. Bunlardan en önemlisi ülkenin birlik beraberliğidir. Biz bir olmalıyız. Eğer bu sene bu sandıkta bir olmazsak işimiz daha da zor olacaktır."

Partililere, Balıköy Belediye Başkan adayı Ramazan Özer, Kuruçay Belediye Başkan adayı Erhan Demiray, Tunçbilek Belediye Başkan adayı Agah Aşkın ve Tepecik Belediye Başkan adayı Adnan Korkmaz tanıtıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement