Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat’a 5 yılda bir milyar liralık yatırım yapacaklarının müjdesini verdi.

15.02.2014 16:24

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat'a 5 yılda bir milyar liralık yatırım yapacaklarının müjdesini verdi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut'un Gündoğdu Beldesi'nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Yağmur altında gerçekleştirilen açılışa AK Parti Genel başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, eski Milli futbolcu Tanju Çolak ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut'ta Manavgat'ın yerelde hak ettiği hizmetleri alamadığı için aday olduğunu söyledi.

Manavgat belediyesinin sürekli çiçek ektiğini belirten Barut, "belediye karanfil söküp gül dikiyor, gül söküyor, lale dikiyor. İmam hatip kavşağını her iki yılda bir yeniliyoruz" dedi. Manavgat'a yapılacak olan projelerle ilgili olarak Menderes Türel'le 3 defa görüşme yaptığını belirten Barut; "Ben düşündüklerimi kendisine ifade ettim. Sayın Başkanımızda büyük katkı sağladı. Projelerimiz çok büyük ve önümüzdeki 5 yılda 1 milyar TL'lik yatırım yapacağız" dedi.

Açılış törenine katılan eski milli futbolculardan Tanju Çolak'da Recep Barut'un spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Çolak, açılışa katılanlardan Menderes Türel ve Recep Barut'a destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'de AK Partililere yönelik yolsuzluk ithamlarında bulunanların kendilerinin yolsuzluktan yargılandığını ve cezaevinde yattıklarını söyledi. Manavgat'ta belediyecilik hizmetleri olarak herhangi bir çalışma yapılmadığını ifade eden Türel; "Bir kentte musluklardan çamurlu su akıyorsa, bulanık su akıyorsa orada belediyecilik yapılmıyordur. Bizim dönemimizde Manavgat halkı kuyu suyu değil sağlıklı memba suyu içecek" diye konuştu.

Menderes Türel, Manavgat'ta Recep Barut'la birlikte yapacakları yatırımlarla ilçenin çehresini değiştireceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Gündoğdu seçim bürosu dualar eşliğinde açıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement