"Kentte ve Köyde Yaşayanlar Eşit Hizmet Alacak" - Son Dakika
Yerel

"Kentte ve Köyde Yaşayanlar Eşit Hizmet Alacak"

"Kentte ve Köyde Yaşayanlar Eşit Hizmet Alacak"

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Nevzat Önder, "Kentte ve köyde yaşayanlar eşit hizmet alacak." dedi.

19.02.2014 17:35  Güncelleme: 17:45

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Nevzat Önder, kent ve köylerde yaşayan vatandaşların eşit hizmet alacağını bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, Önder, il, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla Akçakaya, Yukarı ve Aşağı Çağlayan, Karaalan, Gümele ve Karapınar köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde KÖYDES ve BELDES projeleriyle önemli yatırımlar yapıldığını belirtti.

Büyükşehir belediyesiyle omuz omuza vererek, köylere hizmet getirmeye devam edeceklerini ifade eden Önder, şunları kaydetti:

"Köylerimiz AK Parti iktidarıyla hizmete kavuştu. Belediyecilik bizim işimiz. Hükümetimiz, Büyükşehir Yasası'nı yaparken, köyde yaşayan hemşehrilerimiz ile kentte yaşayanlar aynı kalitede ve süratle hizmet alabilsinler diye yaptı. O zamanlar buna engel olmak isteyenler şimdi sizden oy istiyor. Eskişehir'de artık hizmet tek elden yönetilecek. Kentte ve köyde yaşayanlar eşit hizmet alacak. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Harun Karacan ile birlikte her mahallemize, her köyümüze daha güzel hizmetler yapacağız." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kentte ve Köyde Yaşayanlar Eşit Hizmet Alacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement