Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerel Seçimlere Doğru

25.02.2014 14:32

CHP'den yeniden aday gösterilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: "Antalya'ya yaptığım hizmetler konusunda elimi kolumu bağlamasalardı kente 10 kat daha hizmet yapardım"

CHP'den yeniden aday gösterilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Müdürlüğünü ziyaret etti.

Burada esnafla sohbet eden Akaydın, daha sonra Döşemealtı'nda Yeniköy Kamyon, Damperli Kamyon  ve Çekiciler, Motorlu Taşıyıcılar  Kooperatifi  ile Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret etti.

Antalya'ya bir önceki belediye yönetiminden beş kat daha fazla yatırım gerçekleştirdiğini, Antalya'ya bu konuda yanlış yapmadığını ifade eden Akaydın, "Antalya'ya yaptığım hizmetler konusunda elimi kolumu bağlamasalardı kente 10 kat daha hizmet yapardım" dedi.

Akaydın, daha sonra Ilıca, Ekşili, Camili, Killik, Kovanlık ve Karaveliler köylerine ziyaret gerçekleştirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement