Ak Parti Manavgat Adayı Barut, Seçim Çalışmalarında - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Manavgat Adayı Barut, Seçim Çalışmalarında

Ak Parti Manavgat Adayı Barut, Seçim Çalışmalarında

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Barut, ilçenin köylerinde seçim çalışmalarında bulundu.

10.03.2014 18:00  Güncelleme: 09:44

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Barut, Ahmetler, Gençler, Hacıobası, Taşkesiği, Uzunkale köyleri ve Yeşilada Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Evrenseki Belediyesinde 15 yıl başkanlık yaptığını belirten Barut, "15 yıl boyunca her köyden muhtarlar, çeşitli talepler için geldi. Kimisi bir büz, kimisi küçücük bir boru için, ya da bir yama asfalt için geldi. Hiçbirini geri çevirmedim. MATAB başkanlığı nasip oldu, ilk işimiz tüm köyleri MATAB'a dahil etmek oldu" dedi.

Köylerin yıllarca hak etmelerine rağmen hizmet, yatırım alamamasından bir köylü çocuğu olarak mustarip olduğunu ifade eden Barut, " Türkiye'de yıllardır köylerimiz hak ettiği hizmeti alamadı. AK Parti hükümetleri döneminde ilk etapta KÖYDES projesi kapsamında köylere hizmet getirilmeye başlandı. Elimizden geldiği kadar bütün köylerimize bütçe imkanlarıyla MATAB kanalıyla da yardım yaptık" diye konuştu.

HES sorununun çözüme ulaşacağına inandığını dile getiren Barut, bölgede kanyon turizminin gelişmesi gerektiğini söyledi. Barut, sözlerini şöyle tamamladı:

"Evrenseki'de eski evleri orijinaline göre onaran bir yatırımcı, bugün o evleri haftalık bin avrodan turistlere kiralıyor. Gelen turistler de öyle sıradan değil, hep Avrupa'nın zenginleri. Onlar köy hayatını görmek istiyor. Ahmetler'de böyle bir proje uygulanabilir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Manavgat Adayı Barut, Seçim Çalışmalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement