Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Zeybek: "Seçimden önce görünüp sonra kaybolan ve halkın bir sonraki seçime kadar yüzünü görmediği siyasetçi tipi, AK Parti'nin belediyecilik anlayışı sayesinde yok oldu"

11.03.2014 15:19

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, seçimden önce görünüp sonra kaybolan ve halkın bir sonraki seçime kadar yüzünü görmediği siyasetçi tipinin AK Parti'nin belediyecilik anlayışı sayesinde yok olduğunu söyledi.

Zeybek, partisinin Sinanpaşa İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlere 20 gün gibi kısa bir süre kaldığını ve kapı kapı dolaşacaklarını kaydetti.

Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Zeybek, şöyle devam etti:

" Türkiye'de oynanmak istenen oyunu Afyonkarahisar'daki vatandaşlarımıza anlatacağız. 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'nin karşısında tüm muhalefet partileri bir arada hareket ediyor. Bu seçimde bir tarafta AK Parti, karşı tarafta ise diğerleri var. Seçimden önce görünüp sonra kaybolan ve halkın bir sonraki seçime kadar yüzünü görmediği siyasetçi tipi AK Parti ile yok oldu. AK Partili siyasetçiler her zaman halkın yanında ve halkla beraber onlarla iletişim içinde olan insanlardan oluşuyor.Seçimden önce görünüp sonra kaybolan ve halkın bir sonraki seçime kadar yüzünü görmediği siyasetçi tipi, AK Parti'nin belediyecilik anlayışı sayesinde yok oldu. Yine milletvekillerimiz Halil Ürün ve Sait Açba, Bakanımız Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'ın her ilçesini, her beldesini geziyor. Eskiden kabine üyelerini vatandaşlar en fazla arabasından el sallarken görürdü. Şimdi ise Bakanımız Veysel Eroğlu her ilçede, her beldede ve pek çok köyde halkımızın yanında onlarla kucaklaşıyor ve dertlerini dinliyor. Üstelik dinlemekle de kalmıyor, sorunlarını çözüyor."

Zeybek, Sinanpaşa'nın son 10 yılda 50 milyon liraya yakın kamu yatırımı aldığına değinerek, Afyonkarahisar'ın her ilçesinde, köyünde ve beldesinde bir eserlerinin olduğunu vurguladı.

Toplantıya, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Erdal Karaman, AK Parti Sinanpaşa Belediye Başkan adayı Murat Karakoyun ile il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ile belediye başkanları ve partililer katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement