Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan: "Büyük Birlik Partisi, en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen bir siyasi partidir"

11.03.2014 18:20

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, partisinin en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen parti olduğunu söyledi.

Gürhan, partisinin Tire Belediye Başkan adayı Erkan Etçi'nin seçim çalışmalarına destek verdi. Etçi ile Tire Salı Pazarı'nı gezerek esnafla ve vatandaşlara bir araya gelen Gürhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki seçimlerde özellikle sahil bandında düşük çıkan oylarını artırmak istediklerini ifade etti.

Partilerinin bilinçli olarak "marjinalmiş" gibi sunulmak istendiğini, vatandaşlarla birebir kurdukları temasla bu imajı yıkacaklarını dile getiren Gürhan, " Büyük Birlik Partisi, en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen bir siyasi partidir. İş başa düştü. Pazar pazar, köy köy, kapı kapı dolaşarak Büyük Birlik Partisi'ni anlatacağız. Biz devlet imkanlarından yararlanamayan bir partiyiz. Bizim paralarımız ile siyaset yapılıyor. Biz birebir siyaset yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Gürhan, AK Parti'nin kendisinden bekleneni yerine getiremediğini de savunarak, "Başbakandan demokratik anayasa bekleniyordu ama milletin beklentilerine cevap veremedi" dedi.

Milletin bir isteğinin de adalet önünde eşitlik olduğunu belirten Gürhan, şu görüşleri dile getirdi:

"Türk milleti şunu istiyor, benim oğlumla senin oğlun adaletin karşısında eşit olsun. Yeniden yargılamaların önünü açarak, esas amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Amaç, Abdullah Öcalan'ı çıkarıp meclise sokmak. Başbakanın işi gücü yok gibi, işçi, memur ve köylü açlık sınırındayken bunlarla uğraşmak yerine, hiçbir günahı olmayan, 168 ülkede Türkçe öğreten bilim ve ilim adamı yetiştiren cemaatle uğraşıyor. Cemaatle uğraşacağına PKK ile uğraşsa şehitlerin kanı yerde kalmazdı." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement