Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Zolan: "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Merkezefendi için 121 dev proje hazırladık"

13.03.2014 16:03

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, Merkezefendi İlçesine gelecek dönem için 121 proje hazırladıklarını söyledi.

Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından Çakmak Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hedeflerinin büyük olduğunu, hedeflere ulaşabilmek için AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu ile çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Hazırladıkları projelerin ilçeyi güzel bir geleceğe taşıyacağını belirten Zolan, şöyle konuştu:

"Merkezefendi, yüksek yaşam kalitesi ile Türkiye'ye örnek bir kent olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Merkezefendi için 121 dev proje hazırladık. Tüm hedeflerimize yine sizlerle birlikte ulaşacağız. Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline, en kalitelisine layıksınız. Biz de sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda da boş vaatlerle değil, dev projelerle geliyoruz."

Toplantıya AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Korucuk ve Eskihisar bölgesindeki fabrikaları ziyaret eden Zolan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Hüseyin Gürlesin ile birlikte Sarayköy Caddesi'ndeki esnafla bir araya gelerek projeleri anlattı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement