Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Burdur Belediye Başkan adayı Ercengiz: "Kent içi trafik ve otopark sorunu çözeceğiz.

13.03.2014 18:13

CHP Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, seçilmesi durumunda kent içi trafik ve otopark sorunu çözeceğini, bu sorunlar için önemli projeler hazırladıklarını bildirdi.

Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, sanayi esnafının zor durumda bırakıldığını savundu.

Önce esnafın dükkanını büyütmesine izin verildiğini, ardından ceza kesildiğini iddia eden Ercengiz, "Esnafımız ortada bırakıldı. Biz esnafımıza destek çıkacağız. Hiçbir esnafımızı ortada bırakmayacağız. Ortak akılla sorunları çözeceğiz" dedi.

Halkı mutlu edecek, şehre enerji verecek, "ayakları yere basan projeler" hazırladıklarını anlatan Ercengiz, şunları kaydetti:

"İnsan odaklı belediyecilik anlayışı içinde çalışacağız. Halkımız yeniden mutlu olacak. Kent içi trafik ve otopark sorunu çözeceğiz. Bunlar için önemli projeler hazırladık. Alt yapıyla ilgili sorunlarımız hala devam ediyor. Yeteri kadar kaliteli içme suyumuz yok. Arıtma tesisinin modernizasyonu yapılmadı. Bu sorunlarımızı bir an önce çözeceğiz. Herkes bir işin ucundan tutacak. Amacımız öncelikle Burdur'a ve halkımıza hizmet etmek. Halkımız ile çalışarak çağdaş, modern bir Burdur inşa edeceğiz."

Toplantıya CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, İl Başkanı Süleyman Erman, Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve esnaf katıldı. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement