Antalya Ak Parti Adayı Türel Partililerle Birarada - Son Dakika
Yerel

Antalya Ak Parti Adayı Türel Partililerle Birarada

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Korkuteli'nde partililere hitap etti.

27.03.2014 09:19  Güncelleme: 09:38

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve AK Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdeniz, Korkuteli ilçesinde partililere hitap etti.

Türel, eski Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasında, 30 Mart'ın Korkuteli için milat olacağını söyledi. Yoğun ve hızlı bir seçim maratonunun sonuna geldiklerini belirten Türel, "Antalya'ya da kaybedilen günleri telafi edilme zamanı geldi. Antalya 5 yıl kaybetti, 5 yıl geriye gitti. Antalya'da ne varsa Korkuteli'nde de o olacak" dedi.

Korkuteli'ne hizmetin en iyisini getireceklerini ifade eden Türel, şunları kaydetti:

"Biz yorulmayız çalıştıkça dinleniriz. Onlar size efendilik taslarlar. Geldiler yalan söylediler. 'Köylerden emlak vergisi alacakmış' diyor. Yok öyle bir şey. Sizler anlıyorsunuz da muhalefet anlamıyor. Köylerdeki halkımızın hakları aynen devam edecek. Büyükşehir belediyesi olarak da Korkuteli'nin köylerine ekonomisi güçlü bir şekilde hizmet edeceğiz. Tarladaki domates ilçeye gelinceye kadar salça olmasın diye yollara sıcak asfalt yapacağız. Biz diyoruz ki az laf çok iş. Çiftçimiz en çok soğuk hava deposuna ve paketleme tesisine ihtiyacı var. Bana çiftçi gelir ve 'Bu tesisler lazım' derse süratle yapağız. Menderes Türel geliyor su fiyatları en ucuza iniyor. Şehirde su fiyatını yüzde 25'i köylerde olacak. Türkiye'deki en ucuz su fiyatı köylerde olacak. Korkuteli sandıklarından Akdeniz ve Türel çıkarsa Korkuteli hizmet görecek. Korkuteli'nin içme suyu problemi var. Türel, gelirse içme suyu kanalizasyon problemi kalmayacak. 30 Mart'ta sandıklardan Mustafa Akdeniz ve Türel çıktığında tüm sorunlar bitecek."

AK Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz de projelerini anlattı. Korkuteli'nin her yerine kanalizasyon götüreceklerini belirten Akdeniz, ayrıca ilçede bir gençlik merkezi kuracaklarını, bu merkezde voleybol ve basketbol sahaları olacağını ifade etti.

Akdeniz, şöyle konuştu:

"Korkuteli'ne sinema yapacağız. Mantarcı kardeşlerimizi çiftçi kayıt sistemine kayıt edeceğiz. Menderes olsa da olmasa da biz bu projeleri yaparız. Mustafa Akdeniz yapacak. Büyükşehir Yasası ile sulama suyunu ve elektriği biz ödeyeceğiz. Toplu konut yaparak kira öder gibi ev yapacağız. Ben değil biz yapacağız. Yaşlı bakım, rehabilitasyon merkezleri ve kreşler yapacağız. Pazar yerleri, parklar, çocuk parkları... Su borularını değiştireceğiz. Bizler Büyükşehir Yasası ile Korkuteli'ni güzelleştireceğiz. Sandıklara sahip çıkalım sandılar namusunuzdur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Ak Parti Adayı Türel Partililerle Birarada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement