Yıldızspor'lu Futbolcular Yaşar İçin İddia Girdi - Son Dakika
Yerel

Yıldızspor'lu Futbolcular Yaşar İçin İddia Girdi

Yıldızspor\'lu Futbolcular Yaşar İçin İddia Girdi

Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup ile, U 19 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Yıldızspor’un forvet oyuncusu Yaşar, takım içinde iddia konusu oldu.

02.01.2014 19:13

Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup ile, U 19 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Yıldızspor'un forvet oyuncusu Yaşar, takım içinde iddia konusu oldu.

Bugüne kadar takımının oynadığı 16 maçta 10 gol atan Yaşar İslam İrik'in önlerindeki 16 maçta 15 gol daha atacağını öne süren Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, Yaşar'ın takım arkadaşlarından Fırat ile iddiaya girdi. Fırat, Yaşar'ın 15 gol daha atamayacağını iddia ederken, iddiayı kaybeden takıma yemek ısmarlayacak.

Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, takımdaki bütün oyuncularına güvendiğini ifade etti. U 19 1. Amatör Küme 1.Grup'ta lider olduklarını hatırlatan Bilen, "Amacımız Türkiye Şampiyonası'na gitmek. Antrenmanlarımızla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu arada 1.Amatör'de de maçlarımıza çıkıyoruz. Disiplinli bir ekibiz" dedi.

Takımdaki her oyuncusuna güvendiğini kaydeden Bilen, "Yaşar'a ve diğer oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Bu tip iddialar motivasyon ve kaynaşmayı arttırıyor. Ekip ruhuna katkı sunuyor. Yaşar'ın 16 maçta 15 gol daha atacağına inanıyorum"ifadelerini kullandı.

Yaşar İslam İrik ise, iddia konusu olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Önemli olanın gol atmak olmadığını belirten Yaşar, "Takımın başarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Türkiye Şampiyonası'na benim de katkımla gideriz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızspor'lu Futbolcular Yaşar İçin İddia Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement