Yılmaz: Mahalleye Sığmadık - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: Mahalleye Sığmadık

Yılmaz: Mahalleye Sığmadık

yürüttüğü siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

10.11.2012 16:31

Ak Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatı, mahallelerde

yürüttüğü siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe teşkilatının, gençlik ve kadın kolları ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiği dün akşamki Kavak Mahalle'de ki çalışmaya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İl Başkanı Müjdat Kahve, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük ve İl Gençlik kolları başkanı Hakan Çalışkan ile bir grup il yönetim kurulu üyesinin de katıldığı mahalle çalışmasını değerlendiren ilçe başkanı Çağatay Yılmaz; "Bu gece kahvehanelere ve hatta mahallelere sığmadığımızı herkes gördü. Bu durum halkımızın Ak Parti'nin belediyecilik anlayışı ile artık tanışmak istediğinin açık delilidir. Teşekkürler Kavak Mahalle, teşekkürler Uzunköprü halkı." şeklinde konuştu.Ak Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatı'nın, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte gerçekleştirdiği Kavak Mahalle'deki parti çalışmasına mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Bu çalışma sırasında değişik partilere mensup 300 kişinin

Ak Parti'ye üye kaydı yaptırması dikkat çekti. Kahvehaneyi ve sokakları dolduran vatandaşlar yapılan konuşmaları ilgiyle dinledi.

YILMAZ: ŞİMDİ AK PARTİ ZAMANI

Bir miting havasında ve baştan sona heyecan içinde geçen toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, ilk olarak partisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti. Konuşmasında Ak Parti hükümetleri zamanında

ilçede gerçekleştirilen yatırımları, esnaf, çiftçi ve diğer kesimler için yapılan olumlu çalışmaları anlatan Yılmaz, şunları söyledi: Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle cevap verin. Bu ilçeye en çok yatırım hangi hükümet zamanında yapıldı? Bu insanlar eğitimden sağlığa, bayındırlıktan enerjiye kadar en fazla hizmeti hangi hükümet zamanında aldı? ya da

tersini düşünün. On yıl öncesine kadar geçmiş iktidarlar zamanında bu ilçeye insanların istismarından başka ne yapıldı? İlçe nüfusunun azalmasının, göç nedeniyle köylerde insan kalmayışının sebeplerini ve bu durumun sorumlularını biliyorsunuz değil mi? Uzunköprü'nün gelişmemiş, geri kalmış tipik bir kasaba durumunda olmasından elbette memnun değilsiniz. Zaten bize gösterdiğiniz bu teveccüh, bu sıcak ilgi ve alaka da geçmişteki bu zihniyetlerden memnuniyetsizliğinizi ortaya koyuyor. Artık

geçmişi bir kenara bırakıyoruz. Şimdi önümüze bakacağız. Önümüzde yerel yönetimin, Ak Partili belediyecilik anlayışının bu ilçeye neler kazandırabileceğini iyi düşünün." Yılmaz konuşmasının sonunda, kendisini dinleyenlere "Artık Uzunköprü belediyesini Ak Parti'nin teslim almasının zamanının geldiğine sizler de inanıyorsunuz, değil mi ?" diye sordu.

YÖRÜK: BİZİM BAŞARI ÖYKÜMÜZ KONUŞULACAK.

Toplantıda kadınlara hitaben konuşan Ak Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük, bir siyasi partinin başarısında kadınların rolüne vurgu yaparak şunları söyledi: "Biz

Ak Kadınlar; sevgi ve merhametimizle, kadın yüreğimizle, artarak devam eden çalışmalarımız, azmimiz ve heyecanımızla Ak Partiyi, Edirne'de, Keşan'da, Uzunköprü'de de en güçlü parti konumuna getireceğiz inşallah. Bunun için mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev karınca misali çalışmalar yapacağız. İnsanlarımıza değer vererek onlara sevgi ve saygıyla yaklaşacağız. İstanbul CHP il Kadın Kolları başkanı Yüksel Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin arasında geçen diyalogu ve sonrasında sayın Çavuşoğlu'nun CHP genel merkezi tarafından görevden alınışını herhalde biliyorsunuzdur. Bunu şunun için söylüyorum. Merak etmeyin. Biz Ak Partili bayanlara, CHP'liler dahi gıpta ile bakıyor ve bizi takdir ediyorlar. Çünkü biz her şeye güzel bakıyoruz. Bizler bu ülkede iyilik ve güzellikler hakim olsun diye çalışıyoruz. Öte yandan bu akşam burada bize gösterilen bu ilgi ve sıcak alaka önümüzdeki yerel seçimlerde bu ilçede belediyenin el değiştireceğinin bir müjdesi gibi geliyor bana. Günü geldiğinde bunu başardığımızda herkes bizi, sizi anlatacak. Mahallelerde, evlerde bizim başarı öykümüz konuşulacak."

KAHVE: BAŞKANIMIZ İÇİNİZDEN BİRİ OLACAK

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve'nin konuşmasında en dikkat çeken husus, 2014 yılında Uzunköprü'ye doğalgaz getirmek için yapılacağını dile getirdiği çalışmalar oldu. Kahve konuşmasında, Uzunköprü'ye doğalgaz gelmesine engel olanların varlığından da söz etti. Kahve, İlçeye doğalgaz gelmesi durumunda ocaklardan çıkan kömürlerin en verimli şekilde başka alanlarda kullanılacağını da söyledi.

Daha sonra sözü önümüzdeki yerel seçimlere getiren Kahve, kendisini dinleyen Kavak Mahallelilere "Nasıl, belediyenin çalışmalarından memnun musunuz? Belediye başkanınızı görebiliyor, istediğinizde ona ulaşıp derdinizi anlatabiliyor musunuz?

" diye sordu. Vatandaşlardan 'Hayır' cevabı alan Kahve şunları söyledi:

" Az kaldı. Biraz sıkın dişinizi. Önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti'den seçeceğiniz belediye başkanı, zamanını yurtdışı gezilerinde değil, sizlere hizmet ederek geçirecek. Bu başkan sizin içinizden biri olacak. Başkanınıza istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz. Çünkü bu başkanın gönlü gibi makam odası da herkese açık olacak. Bu başkan sizin gibi yaşayan, dertlerinizle dertlenen biri olacak çünkü. "

300 YENİ ÜYE YAPILDI

Dün akşamki program sırasında değişik partilere mensup 300 kişinin Ak Parti'ye üye kaydının yapıldığı da belirtildi. Toplantı sonunda geceyi değerlendiren ilçe Başkanı Çağatay Yılmaz 'Herkes gördü. Bırakın kahvehaneleri artık mahallelere sığmıyoruz. Teşekkürler Kavak Mahalle,Teşekkürler Uzunköprü halkı' şeklinde konuştu.

ATALAY: HİZMET ANLAYIŞI DEĞİŞECEK

Bu arada

dışarıda

vatandaşlarla konuşan

AK Parti Edirne İl Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Atalay, bir mahalle sakininin

"Belediye başkanı AK Partiden olursa ne değişecek? " şeklindeki sorusuna

cevaben şunları söyledi: "Belediyede sadece başkan değişmeyecek. Başkan ile birlikte

hem zihniyet hem de

hizmet anlayışı değişecek. Uzunköprü Belediye Başkanının AK Partili olması durumunda, tüm çalışanlar her sabah erkenden işinin başında olacak.

Herkes

aldığı

maaşı

hak etmesi gerektiğine

ve burada

vatandaşa hizmet için bulunduğuna inanacak.

Akşam olduğunda da

her çalışan gönüllü olarak o gün

vatandaş için ne yaptığının muhasebesini kendi vicdanında sorgulayacak. Belediyenin kaynakları israf edilmeden

en verimli şekilde halka hizmet için kullanılacak.iktidarın nimetlerinden gerektiği şekilde

ilçemiz

faydalandırılacak, başka AK Partili

kardeş belediyelerden yardım alınacak

istihdam alanlara açılacak ve Uzunköprü yeniden inşaa edilecektir. Alt yapısı tamamlanmış, sosyal ve ekonomik kalkınmayı başarmış bir ilçe olacak inşaalah Uzunköprü.

(MA - )

10.11.2012 16: 03: 21

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: Mahalleye Sığmadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement